Samtalsterapi

Samtalsterapi

Ett gratis första kontaktsamtal

Kanske har du provat ”allt” men fortfarande känner att det är något som fattas, något inom dig som tynger och påverkar dig i ditt liv? Har du frågor eller är osäker på om samtalsterapi är vad du söker och först vill samtala, innan du bestämmer dig för hur du vill gå vidare? Jag erbjuder ett begränsat antal samtalstider á 30 minuter varje månad.

Våga ta steget till en annorlunda och bättre morgondag. Du har allt att vinna.

Samtalsterapi

Det finns stunder i livet när vi kan behöva stöd och vägledning, någon som lyssnar och som finns där. Kanske önskar du utveckla dina relationer, minska din stress, ändra riktning i livet eller hitta dig själv igen. Kanske behöver du hjälp med att bearbeta en livshändelse som påverkat dig och fortfarande gör?
Då kan samtalsterapi vara något för dig.

Att vara låg och ledsen, rädd eller ångestfylld är inte ett problem i sig – de känslorna har vi människor haft i alla tider. Problemet är när det sker en låsning, när känslorna konkurrerar ut viktiga saker i livet och påverkar arbete, familj och andra relationer. Vi har oftast alla en sak gemensamt. Längtan efter att må bra, längtan efter förändring.

Att gå i samtalsterapi hjälper oss att skapa en frihet och inre trygghet, som i sin tur ger större möjligheter att välja det liv vi vill leva. Att hantera och vara mer i våra relationer blir också lättare. Syftet med samtalsterapi är att du med tiden ska kunna vara din egen terapeut. Du är välkommen som du är och där du är just nu, oavsett hur stora eller små dina problem är. 

Jag finns på Fjällgatan 39, Tullen i Borås. Det finns både dag- och kvällstider samt online. Hittar du ingen tid som passar, hör av dig ändå så försöker jag lösa något som passar just dig.
 Känn dig varmt välkommen till mig på Push.

Samtalsterapi online

Befinner du dig på annan plats än i närheten av mina lokaler i Borås, eller av andra skäl inte kan delta på fysiska träffar? Boka en tid för samtalsterapi online. Inför vårt inbokade möte skickar jag en möteslänk till dig per mail.

Önskar du boka ett samtal på telefon, går det också bra.

Tystnadslöfte

Det är viktigt för mig att du känner dig trygg och har förtroende för mig och mitt tystnadslöfte. Om det under våra samtal visar sig att ditt behov kräver expertis utöver min kompetens som certifierad handledare, kommer jag att hänvisa vidare till utbildad yrkeskår inom det område som berörs.

Certifieringar

Genom mina utbildningar på LivscoachAkademin samt certifieringen vid Svenska institutet för sorgbearbetning™ har jag fått fantastiska verktyg för att göra just det jag brinner för ännu bättre, att hjälpa andra.

Övriga funderingar eller frågor

Undrar du någonting?
Kontakta mig