För dig med friskvårdsbidrag

Låt inte ditt friskvårdsbidrag brinna inne! Jag erbjuder flera hälsosamma tjänster där du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

 

Så fungerar det:

Friskvårdsbidraget är en förmån till dig som anställd från din arbetsgivare vars syfte är att stimulera till aktiviteter med fokus på hälsa. Det är din arbetsgivare som bestämmer vad som gäller för just ditt friskvårdsbidrag, och de i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag. Låter du ditt friskvårdsbidrag bli outnyttjat ? då är det dags för dig att tänka om. Samtliga av mina tjänster förutom sorgbearbetning ingår i friskvårdsbidraget. Men, om företaget går med på det, finns ändå en möjlighet att du kan få nyttja ditt friskvårdsbidrag även till det.

 

Så här gör du! Boka in din hälsosamma aktivitet, betala aktiviteten med swish hos mig och lämna in kvittot till din arbetsgivare som i sin tur betalar ut friskvårdsbidraget på din löneutbetalning. Jag kan även fakturera företaget direkt efter dialog och överenskommelse.

Kvinna i sorg

Sorgbearbetning

Att känna sorg är naturligt och hör livet till. Problemet är när sorgen vi bär på påverkar oss i våra relationer, arbete och i våra liv. Har du sorg? Bär du på obearbetade händelser och känslor som påverkar ditt liv och ditt mående? Våga ta steget mot en ny och bättre morgondag – genom sorgbearbetning.

Samtalsterapi

Samtalsterapi

Kanske går du igenom en svår period i ditt liv och behöver stöd, upplever en känsla av att ha tappat bort dig själv eller vill bryta gamla mönster? Anledningarna till samtalsterapi kan vara många.